مهمترین اخبار تاثیرگذار بر ارزهای دیجیتال در هفته (21 تیر)

این روزها برای فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، باید حواسمان به اخبار مهم اقتصادی، به خصوص اخبار آمریکا، باشد. حتی با اینکه کریپتو غیرمتمرکز است؛ اما اتفاقات بزرگ اقتصادی روی قیمت بیت کوین، اتریوم و دیگر آلتکوینها تاثیر زیادی میگذارند. دلار آمریکا به خاطر جایگاهش در دنیا و بزرگی اقتصاد این کشور نقش مهمی در حرکت قیمت ارزهای دیجیتال دارد. در این گزارش از اینوکس، نگاهی به گزارش اقتصادی هفته گذشته (14 تیر) میاندازیم و بعد سراغ مهمترین خبرهای اقتصادی این هفته میرویم که میتوانند بازار کریپتو را تکان دهند.
مرور کلی اتفاقات هفته گذشته (14 تیر) بر ارزهای دیجیتال
هفتهای که گذشت (۷ تا ۱۱ جولای)، چند خبر مهم از آمریکا داشتیم.
- چهارشنبه ۱۸ تیر: صورتجلسه نشست کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) منتشر شد.
- پنجشنبه ۱۹ تیر: آمار مدعیان بیکاری (تعداد افرادی که برای اولین بار درخواست بیمه بیکاری دادند) اعلام شد. این عدد ۲۲۷ هزار نفر بود که از پیشبینیها (۲۳۲ هزار نفر) و هفته قبل (۲۳۶ هزار نفر) کمتر بود. این یعنی بازار کار آمریکا کمی بهتر شده است و این موضوع میتواند باعث شود، فدرال رزرو بر سیاستهای فعلی خود پا فشاری کند.
- پنجشنبه ۱۹ تیر: کریستوفر والر یکی از اعضای مهم FOMC، سخنرانی کرد.
اخبار مهم اقتصادی این هفته (21 تیر) و تحلیل آنها
این هفته هم باید به چند شاخص مهم اقتصادی آمریکا نگاه ویژهای داشته باشیم، چون میتوانند باعث نوسانات سنگین در ارزهای دیجیتال شود.
شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) سهشنبه ۲۴ تیر (۱۶:۰۰)
شاخص CPI چیست؟ این شاخص مهمترین معیار برای سنجش تورم است. یعنی نشان میدهد قیمت کالاها و خدمات چقدر تغییر کرده است.
تاثیر بر ارزهای دیجیتال: اگر CPI سالانه بیشتر از حد انتظار باشد، فدرال رزرو ممکن است سیاستهای پولی خود را ادامه دهد و تصمیمی برا کاهش دوباره نرخ بهره نداشته باشد. این موضوع معمولا باعث تقویت دلار و کاهش جذابیت داراییهای پرریسک مثل بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال میشود؛ اما اگر تورم کمتر از انتظار باشد، میتواند به رشد ارزهای دیجیتال کمک کند.
پیشبینیها: تورم ماهانه و سالانه به ترتیب حدود ۰.۳% و ۲.۶% پیشبینی شده است که اگر اعداد اعلامی همین حوالی باشند، فدرال رزرو تصمیم خود برای کاهش نرخ بهره را به تعویق بیاندازد.
شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) چهارشنبه ۲۵ تیر (۱۶:۰۰)
شاخص PPI چیست؟ این شاخص قیمتهایی را که تولیدکنندگان برای کالاها و خدمات خود دریافت میکنند، اندازهگیری میکند. PPI میتواند پیشبینی خوبی برای تورم آینده مصرفکننده باشد.
تاثیر بر ارزهای دیجیتال: پیشبینیها نشان از افزایش PPI دارند که نشانهای از رشد اندک تورم در آینده است که باز هم میتواند منجر به سیاستهای انقباضیتر و فشار بر ارزهای دیجیتال شود.
آمار خردهفروشی (Retail Sales) پنجشنبه ۲۶ تیر (۱۶:۰۰)
شاخص Retail Sales چیست؟ این آمار نشان میدهد مردم چقدر خرید میکنند. این یک شاخص مهم برای سلامت اقتصاد و قدرت مصرفکننده است.
تاثیر بر ارزهای دیجیتال: اگر آمار خردهفروشی قوی باشد، نشاندهنده اقتصادی سالم است که میتواند فدرال رزرو را به ادامه سیاستهای فعلی خود تشویق کند. این موضوع به همراه دادههای بیکاری میتواند باعث شود که فدرال رزرو تصمیمی برای کاهش نرخ بهره نداشته باشد.
مدعیان بیکاری (Unemployment Claims) پنجشنبه، ۲۶ تیر (۱۶:۰۰)
شاخص Unemployment Claims چیست؟ این آمار هفتگی نشان میدهد چند نفر جدید برای اولین بار درخواست بیمه بیکاری دادهاند.
تاثیر بر ارزهای دیجیتال: تعداد پایین مدعیان بیکاری نشاندهنده بازار کار قوی است که میتواند فدرال رزرو را به ادامه سیاستهای فعلی تشویق کند.
کلام پایانی
این هفته دادههای مهم اقتصادی داریم که بر اساس پیشبینیها احتمالا میتواند فشار فروش را تا حد کمی افزایش دهد. البته باید توجه داشت که در زمان نوشته شدن این گزارش بیت کوین توانسته به حوالی 118 هزار دلار برسد و به عبارتی سقف تاریخی خود را شکسته، اتریوم نیز به حوالی 3000 دلار رسیده است و بسیاری از آلتکوینها رشدهای خوبی را تجربه کردهاند. این رشدها در دو سه روز اخیر باعث شدهاند که تقاضا برای خرید و ورود سرمایه به این بازار به شدت زیاد شود. این روزد سرمایه به حدی هست که بتواند این فشارهای فروش را خنثی کند؛ اما بهتر است اگر قصد معاملات کوتاه مدت دارید نیم ساعت قبل و بعد از منتشر شدن این اخبار از معاملات اسکلپ بر روی ارزهای دیجیتال خودداری کنید.